e
Banner

Etiketler: alışan lojistik



Alışan Lojistik fırsat eşitliğini şirket politikası ile destekliyor


Yayın: 19-03-2020
Kategori: Lojistik

Kadınların iş yaşamında karşı karşıya kaldığı sorunlara yönelik Toplumsal Cinsiyet Politikası, Fırsat Eşitliği Politikası ve  Şiddete Sıfır Tolerans Politikası ile Alışan Lojistik’te uzun süreden bu yana bir şirket politikası oluşturduklarını belirten Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, Birleşmiş Milletlerin küresel bazda yürüttüğü Kadının Güçlenmesi Prensipleri’ne imza atan ve onları rehber edinen tek lojistik şirketi olduklarını söyledi.






Alışan Lojistik intermodal taşımacılıkta öne çıkacak


Yayın: 20-07-2020
Kategori: Lojistik

Bu yıl 35. yılını kutlayan Alışan Lojistik, pandemiye rağmen yılı %20 büyümeyle kapatmayı hedefliyor. Yurt içi operasyonlarının büyük çoğunluğunu kara yolu oluştursa da demir yolunu, deniz yolunu, dolayısıyla intermodal taşıma modlarını kullanmanın gündemlerinde olduğunu vurgulayan Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, “Bu alanlarda gelişmek, ülke çapındaki coğrafi büyümemizi sürdürmek, filomuzu gençleştirmek, VAS operasyonlarında yenilikler yaratmak, teknolojik altyapımızı güçlendirmek gibi hedeflerimiz var” dedi. 




Alışan Lojistik intermodale ağırlığını koyacak


Yayın: 24-11-2020
Kategori: Lojistik

Alışan Lojistik, intermodal taşımacılığı odağına aldı. Demir ve deniz yolu taşımacılığını geliştirdiklerini, yurt içinde büyümelerini sürdürdüklerini, filoyu gençleştirdiklerini ve katma değerli hizmet operasyonlarında yenilikler yarattıklarını vurgulayan Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, intermodal taşımacılık alanında paylarını artırmayı hedeflediklerini söyledi. 




Alışan filosunu Hama ile büyüttü


Yayın: 21-12-2020
Kategori: Lojistik

1985 yılından bu yana başta Hızlı Tüketim Malları (FMCG) ve Kimyevi Maddeler Lojistiği alanında attığı başarılı adımlarla adından sıkça söz ettiren Alışan Lojistik, yılın son yatırımını Koluman Grup şirketlerinden Hama ile yaptı. İki şirket arasındaki iş birliği kapsamında Mercedes Benz marka Actros 1845 çekiciler Alışan Lojistik filosuna katıldı.




Alışan Lojistik kadın sporcuların yanında



Alışan Lojistik, ülkemizin uluslararası alanda en çok kupa kazanan takımı VakıfBank Kadın Voleybol Takımı’nı çatısı altında barındıran VakıfBank Spor Kulübü’nün sponsoru oldu.




Alışan Lojistik Youtube projesiyle fark yaratıyor



Kurulduğu 1985 yılından bu yana ağırlıklı olarak kimya ve hızlı tüketim malları (FMCG) sektörüne hizmet sunan ve tehlikeli madde depolanması ile taşımacılığında öncü olan Alışan Lojistik, 1600 çalışanına yönelik başlattığı “Benim Evim Benim Kalem” YouTube projesi ile pandemiye meydan okuyor. 
 




Kadınlar için lojistik kaçırılmayacak bir sektör



Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, lojistik sektöründe etkili kadın yöneticilerden biri. Aileden lojistikçi olan Alışan, 26 yıldır sektöre hizmet ediyor. İşini sahiplenen kadınlar için lojistik sektöründe yer almanın kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğunu belirten Alışan, “Kadınlar, güçlü önsezileri, sorumluluk duyguları, kolay iletişim kurmaları ve sabırlarıyla iş dünyasında avantaj sağlıyor” dedi. 




Alışan Lojistik, filosunu MAN TGX çekicilerle güçlendirdi


Yayın: 07-05-2021
Kategori: Ticari Araçlar

MAN, IToY 2021 (Truck of the Year – Yılın Kamyonu) seçilen TGX serisi ile lojistik sektörünün gözdesi olmaya devam ediyor. Özellikle Hızlı Tüketim Malları (FMCG)  ve Kimyevi Maddeler Lojistiği alanındaki öncü çalışmaları ile dikkat çeken Alışan Lojistik, büyüme hedefleri doğrultusunda filosunu 10 adet MAN TGX 18.470 4X2 BL SA UY- ADR’li çekici ile güçlendirdi. Firma ayrıca araçlarla birlikte MAN’ın sunduğu Comfort Süper Mobilite Garanti dahil Bakım Paketi’ni de satın aldı.




Alışan Lojistik’e Uluslararası İş Güvenliği Ödülü


Yayın: 18-05-2021
Kategori: Lojistik

Türkiye’nin en büyük 500 şirketleri arasında yer alan Alışan Lojistik, British Safety Council tarafından düzenlenen 63. Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri (International Safety Awards) organizasyonunda 7. kez ödül almaya layık görüldü.




Alışan Lojistik, dijital dönüşümünü sürdürüyor


Yayın: 24-08-2021
Kategori: Lojistik

Kurulduğu 1985 yılından bu yana başta uluslararası nakliye olmak üzere, depo ve antrepo hizmetleri, likit enerji taşımacılığı, entegre lojistik servis sağlayıcılığı gibi pek çok operasyon yürüten; sektörde “kontrat lojistiği” diye de ifade edilen entegre lojistik hizmetleriyle, müşteri taleplerini A’dan Z’ye kurgulayan, ihtiyaca özel lojistik çözümler geliştiren ve ağırlıklı olarak proje bazlı çalışan Alışan Lojistik, dijital dönüşüm yolculuğuna Microsoft iş birliği ile devam edecek.